​Tandlægeskræk

Hos Tandlægerne Nørre Snede tilbyder vi både parandentosebehandling og rodbehandling. Vi er dog klar over at mange lider af tandlægeskræk, hvorfor vi derfor har lidt råd til hvordan du kan håndtere dette.

Gode råd mod tandlægeskræk:

* Erkend din skræk. Du er en blandt mange, og du skal ikke være flov over det. Det er ikke din egen skyld, at du har fået tandlægeskræk. Næsten alle angste patienter kan fortælle en historie om årsagen til det.

* Fortæl det til tandlægen. Også gerne allerede, når du bestiller en tid.

Det er vigtigt, at vi fra starten kan give dig en god og tryg oplevelse.

* Smertefrihed er vigtigt. Dine dårlige oplevelser har ofte være forbundet med smerter.

Er du bange for nåle, kan vi tilbyde dig tilvænningsbehandling, så du bliver i stand til at klare en bedøvelse. Vi anvender altid overfladebedøvelse inden injektion, for på den måde at minimere ubehaget.​

På klinikken Strøget 29 kan vi desuden tilbyde lattergas, hvis du ønsker det.

Her kan vi også tilbyde bedøvelse med den computerstyrede bedøvelsesmaskine - Calaject. Herved  kan man undgå den bedøvede fornemmelse i læbe og kind.

* Klare aftaler og kontrol. Vi fortæller altid, at det er okay at bede om pause. En løftet hånd er et signal om, at vi skal stoppe. Det er vigtigt, at man som angst patient har kontrol og ved, at man kan bede om en pause.

* Musik kan hjælpe mange. Opmærksomheden bliver flyttet og de ubehagelige lyde overdøvet. Medbring derfor gerne telefon med musik.

Kontakt din tandlæge ved tandlægerne i Nørre snede på 75 77 17 70, eller skriv til os på info@stroeget29.dk.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tandlægerne

Strøget 29​

8766 Nørre Snede

CVR: 31618533​