Priser​

Hos Tandlægerne Strøget 29 tilstræber vi at holde et konkurrencedygtigt prisniveau, så du får endnu mere tandpleje for dine penge.

En lang række behandlinger koster det samme hos alle tandlæger i Danmark, da priserne er fastlagt i overenskomsten mellem den offentlige sygesikring og Dansk Tandlægeforening.

Andre behandlinger sætter vi selv prisen på afhængig af tids- og materialeforbrug.

Sundhedsstyrelsen kræver, at prisen på 7 udvalgte ydelser ligger tilgængeligt på Sundhed.dk.

Se vores priser her.


Ved behandlinger, som vi skønner kommer til at koste mere end 2.500 kr., vil vi altid oplyse dig om dette på forhånd og give dig et skriftligt overslag.

Ud over den offentlige sygesikring har du mulighed for at opnå tilskud til tandbehandling ved at tegne en privat forsikring med Sygeforsikringen Danmark eller Dansk Tandforsikring.​

Modtager du kontanthjælp eller anden ydelse på kontanthjælps niveau har du mulighed for at få størstedelen af din regning betalt.

For unge under 26 år vil der være en egenbetaling på 600 kr., mens unge over 26 år skal betale 600 -800 kr. og op til 35 % af regningen.

Dog kan der ansøges om at få dækket  egenbetalingen.

Din tandlæge kan hjælpe og vejlede om dine muligheder for økonomisk hjælp til tandbehandling.

​Som pensionist har du muligvis medicinkort - også kaldet Helbredstillæg - som dækker op til 85% af egenbetalingen for tandlægeydelser, hvortil den offentlige sygesikring yder tilskud.

Ansøgning om helbredstillæg sendes til bopælskommunen.

Personligt tillæg kan søges hvis pensionisten er i en vanskelig økonomisk situation og kan ydes til behandlinger, som sygesikringen ikke yder tilskud til.

Besøg sundhed.dk

Besøg Dansk Tandforsikring

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tandlægerne

Strøget 29​

8766 Nørre Snede

CVR: 31618533​