​Har du brug for paradentosebehandling?​

​Lider du af paradentose, er det vigtigt, at du får sat tidligt ind med en grundig paradentosebehandling for at holde sygdommen i skak. Hos Tandlægerne Strøget 29 er vi 4 tandlæger og 1 tandplejer, der tilbyder en grundig og effektiv paradentosebehandling.

Vores klinik er beliggende i Nørre Snede, og den er således let at komme til, uanset om du kommer fra Give, Brande, Tørring eller andre omkringliggende områder.

Hvad er paradentose?

Paradentose er en sygdom, hvor tandkødsbetændelse har spredt sig til de omkringliggende støttevæv. Dette medfører varigt tab af tandens rodhindefibre med efterfølgende nedbrydning af knoglen. Tandkødslommen bliver således dybere, og tanden sidder ikke længere lige så godt fast.

Med andre ord kan tandkødsbetændelse, der ikke behandles, udvikle sig til paradentose. Og jo mere alvorlig paradentose er, jo dybere bliver tandkødslommerne – og jo mere løse bliver tænderne.

Begyndende paradentose kan ikke mærkes, men der vil ofte være tandkødsbetændelse, dvs. blødende tandkød i forbindelse med tandbørstning og brug af tandstikkere. Ved fremskreden paradentose kan tandroden blive synlig, der kan være dårlig ånde og tænderne kan flytte sig. Det er derfor vigtigt at få behandlet paradentose så tidligt som muligt.​

Hvad er paradentosebehandling?

En paradentosebehandling starter altid med en meget nøjagtig måling af tandkødslommernes dybde og knogleniveauet omkring tænderne. 

Herefter renses tænder og tandrødder meget grundigt. Dette kan med fordel gøres under lokalbedøvelse, så det er mindre ubehageligt.

​​Endelig vil du blive instrueret i at børste tænderne helt rene og bruge tandstikkere og mellemrumsbørster, da den daglige mundhygiejne er vigtig for at bremse udviklingen af paradentose.

​Da parodontitis er en kronisk sygdom, vil der desværre altid være risiko for, at sygdommen blusser op igen – især hvis tænderne forsømmes det mindste.

​For at sikre et stabilt resultat efter paradentosebehandling skal tænderne derfor renses med jævne mellemrum. Der kan være forskel fra patient til patient på, hvor ofte rensningen bør finde sted.

Hvad koster paradentosebehandling?

Vores priser på behandling af paradentose afhænger i høj grad af, hvor fremskreden sygdommen er. Efter vores undersøgelse kan vi beregne en specifik pris til dig.

Ved at klikke på knappen nedenfor kan du finde alle de nødvendige informationer omkring vores priser og forskellige muligheder for at opnå tilskud.

Se priser

kontakt-2023

​Har du spørgsmål til din tandbehandling?

Udfyld formularen her på siden og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med svar på din henvendelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

God til håndtering af tandlægeskræk

At et besøg hos tandlægen ikke er lige rart for alle, er noget vi har stor forståelse for, og altid tager højde for.

Børnetandpleje med stor omhu

Vi hos Tandlægerne Strøget 29 vægter barnets trivsel hos tandlægen meget højt, og gør alt for at det bliver en god oplevelse.

Over 30 års erfaring

Vælger du os som din tandlæge, får du et dygtigt og kompetent team på en tandlægeklinik med over 30 års erfaring.

"​Dejlig, de så venlige."

​Raven​

"​Super god oplevelse, hurtig behandling, venlig personale, kan klart anbefales..."

Michael Bundgaard​

"​Fagligt dygtige og venlige mennesker"

Torben Klit​

"​God og dygtig."

Morten Vigsø​

​Kontakt os hvis du har mistanke om paradentose

Tandkødsbetændelse og parodontitis hører til blandt de hyppigst forekommende sygdomme hos mennesker overhovedet. I undersøgelser har man fundet tandkødsbetændelse hos 90 pct. af de 20-årige. Ofte udvikler tandkødsbetændelsen sig ubemærket til parodontitis.

​Ring til vores tandlæge og book en tid på 75 77 17 70 eller send os en mail på info@stroeget29.dk. 

Vi tilbyder også rodbehandling, hvis dette skulle være tilfældet.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Adresseoplysninger

TANDLÆGERNE STRØGET 29 ApS

Strøget 29, 8766 Nørre Snede

Klik her for rutevejledning

TANDLÆGERNE EJSTRUPHOLM​

Vestergade 21a, 7361 Ejstrupholm

​Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 75 77 17 70

E-mail: info@stroeget29.dk​

​CVR: 31618533

Udfyld vores formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen he​r.