Har du brug for paradentosebehandling?​

​Lider du af paradentose, er det vigtigt, at du får sat tidligt ind med en grundig paradentosebehandling for at holde sygdommen i skak. Hos Tandlægerne Strøget 29 er vi 4 tandlæger og 1 tandplejer, der tilbyder en grundig og effektiv paradentosebehandling. 

Vores klinik er beliggende i Nørre Snede, og den er således let at komme til, uanset om du kommer fra Give, Brande, Tørring eller andre omkringliggende områder.

Hvad er paradentose?

Paradentose er en sygdom, hvor tandkødsbetændelse har spredt sig til de omkringliggende støttevæv. Dette medfører varigt tab af tandens rodhindefibre med efterfølgende nedbrydning af knoglen. Tandkødslommen bliver således dybere, og tanden sidder ikke længere lige så godt fast.

Med andre ord kan tandkødsbetændelse, der ikke behandles, udvikle sig til paradentose. Og jo mere alvorlig paradentose er, jo dybere bliver tandkødslommerne – og jo mere løse bliver tænderne.

Begyndende paradentose kan ikke mærkes, men der vil ofte være tandkødsbetændelse, dvs. blødende tandkød i forbindelse med tandbørstning og brug af tandstikkere. Ved fremskreden paradentose kan tandroden blive synlig, der kan være dårlig ånde og tænderne kan flytte sig. Det er derfor vigtigt at få behandlet paradentose så tidligt som muligt.​

Hvad er paradentosebehandling?

En paradentosebehandling starter altid med en meget nøjagtig måling af tandkødslommernes dybde og knogleniveauet omkring tænderne. Herefter renses tænder og tandrødder meget grundigt. Dette kan med fordel gøres under lokalbedøvelse, så det er mindre ubehageligt.

​Endelig vil du blive instrueret i at børste tænderne helt rene og bruge tandstikkere og mellemrumsbørster, da den daglige mundhygiejne er vigtig for at bremse udviklingen af paradentose.

Da parodontitis er en kronisk sygdom, vil der desværre altid være risiko for, at sygdommen blusser op igen – især hvis tænderne forsømmes det mindste.

For at sikre et stabilt resultat efter paradentosebehandling skal tænderne derfor renses med jævne mellemrum. Der kan være forskel fra patient til patient på, hvor ofte rensningen bør finde sted.

Hvad koster paradentosebehandling?

Vores priser på behandling af paradentose afhænger i høj grad af, hvor fremskreden sygdommen er. Efter vores undersøgelse kan vi beregne en specifik pris til dig.

Ved at klikke her kan du finde alle de nødvendige informationer omkring vores priser og forskellige muligheder for at opnå tilskud.

Kontakt os hvis du har mistanke om paradentose

Tandkødsbetændelse og parodontitis hører til blandt de hyppigst forekommende sygdomme hos mennesker overhovedet. I undersøgelser har man fundet tandkødsbetændelse hos 90 pct. af de 20-årige. Ofte udvikler tandkødsbetændelsen sig ubemærket til parodontitis. 

Ring til vores tandlæge og book en tid på 75 77 17 70 eller send os en mail på info@stroeget29.dk. Vi tilbyder også rodbehandling, hvis dette skulle være tilfældet.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tandlægerne

Strøget 29​

8766 Nørre Snede

CVR: 31618533​